Maldegem

,

November 21, 2019

Twee blokjes in de tuin - Woning in Maldegem

Een klein maar fijn CLT huisje in een grote tuin met een Mondriaan geïnspireerde vliesgevel. Het ontwerp voldoet aan het Passiv Haus design met een speciale gedimensioneerde overdek die zorgt voor een comfortabel binnenklimaat gedurende alle seizoenen.

Stefaan Tiberghin

Founder & Wood Architect

Bekijk ook de overige projecten:

Eengezinswoning

Bestemming project

dagen

montage tijd met

personen
CO₂ opslag door bouwen van houten huizen
82.8
ton

opgeslagen CO2 dus minder vervuiling

duurzaam bos met bomen
28
bomen

worden gebruikt
uit duurzame bossen

3 nieuwe bomen die groeien in duurzame bossen
1.7
sec

teruggroei
nieuwe bomen

This is some text inside of a div block.
Type woning
1.7
m3
volume gebruikt hout
dagen
montagetijd met
personen
CO₂ opslag door bouwen van houten huizen
82.8
ton
opgeslagen CO2
1.7
minuten
teruggroei nieuwe bomen
No items found.