Vurste

,

February 12, 2018

Extra CLT ruimte in Vurste

Deze woning werd uitgebreid met CLT die extra ruimte brengt aan de living en de eethoek van het bestaande gebouw. Vanaf de voorgevel is het kleinschalig blokje nauwelijks herkenbaar, waar dankzij de lichte helling, het uitzicht naar de achtertuin volledig is geopend. De verticale houten kolommen in de zijgevel zorgen voor de nodige privacy, zonwering en geven een unieke toets aan de woning ongeacht de kleine architecturale interventie.

Mónica Cardoso

Wood Architect

Bekijk ook de overige projecten:

Renovatie

Bestemming project

dagen

montage tijd met

personen
CO₂ opslag door bouwen van houten huizen
36
ton

opgeslagen CO2 dus minder vervuiling

duurzaam bos met bomen
12
bomen

worden gebruikt
uit duurzame bossen

3 nieuwe bomen die groeien in duurzame bossen
0.7
sec

teruggroei
nieuwe bomen

This is some text inside of a div block.
Type woning
0.7
m3
volume gebruikt hout
dagen
montagetijd met
personen
CO₂ opslag door bouwen van houten huizen
36
ton
opgeslagen CO2
0.7
minuten
teruggroei nieuwe bomen
No items found.